Fejleszd velünk csapatod, szervezeted!

Rólunk

A Világszép Alapítványnál közel 10 éve azért dolgozunk, hogy a gyermekotthonban élő gyerekek is megkapják azt az egyéni figyelmet és elfogadó szeretetet, amit családban felnövő társaik. Nyári táboraink, mentor, karrier, krízis programunk, inkluzív óvodánk és Létra Klubunk mellett képzett önkénteseink heti rendszerességgel mondanak mesét gyermekotthonokban. A mesélés számunkra híd a gyerekekhez, a rendszeres látogatások pedig biztos pontot jelentenek a kicsik-nagyok folyamatosan változó életében. A mesék varázsa, a mesemondó és hallgató közötti különleges kapocs azonban nemcsak a gyerekeké.

Mesés Lélekfrissítő

Drámapedagógus, tréner és hivatásos mesemondó kollégáinkkal hoztuk létre a Mesés Lélekfrissítőt, amely a mesék örömét és bölcsességét ötvözi csapatépítő és szervezetfejlesztő technikákkal. Ez a program különleges mesék, csoportos feladatok, kreatív, önismereti játékok és egy egyedi helyszín által kiemel a hétköznapokból, lehetőséget kínálva egymás és önmagunk teljesebb megismerésére, kikapcsolódásra és a kreativitás kibontakoztatására.

KERETES – Rólunk mondták

„Kikapcsolódás volt, teljesen feltöltött!”

„Soha nem találkoztam még hivatásos mesemondóval szuper élmény volt!”

„Nagyon jó volt átélni az alkotás folyamatát és hogy olyan fordulatokat találunk ki, amiket gyerekkorunkban átéltünk, használtunk, jó volt ezeket felidézni.”

„Minden, ami itt történt velem, hasznos volt, és ha most hazamegyek, el fogom mesélni a feleségemnek, hogy bizony van olyan csapatépítés, ami tényleg jó.”

Hol, mikor, hogyan?

Csapatépítő programunk egy- vagy több (2-3) napos változatban rendelhető.

Az egynapos csapatépítés helyszíne a Világszép Alapítvány budapesti központjában található, újonnan kialakított modern és egyedi Létra Klub (Bővebb információ.)

A több napos csapatépítéshez paloznaki központunkat ajánljuk, amely nemcsak táboraink alkalmával, de vállalati tréningek helyszíneként is bizonyított. (Bővebben információ.)

Csapatépítő programunk videóját ITT tekintheted meg.

A Mesés Lélekfrissítő teljes bevétele a gyermekotthonban élő gyerekeket támogatja.

További információ és kapcsolat:

Horváth-Kertész Noémi, adományszervezési és kommunikációs vezető

kertesz.noemi@vilagszepalapitvany.hu

Mesés Lélekfrissítő KIAJÁNLÓ