Build your team, develop your organization woth us!

More information:

Noémi Horváth-Kertész, Head of Foundraising and Commuication

kertesz.noemi@vilagszepalapitvany.hu

Mesés Lélekfrissítő KIAJÁNLÓ

EXPEDÍCIÓS CSAPATÉPÍTÉS

Tábori élményeinkre és tapasztalatainkra építve hoztuk létre - a versenyszférában is jelentős tapasztalatot szerzett - szervezetfejlesztő és tréner kollégáinkkal Expedíciós csapatépítő szolgáltatásunkat. Az exkluzív, 3 napos, outdoor program során a tapasztalati tanulás eszközeivel olyan mentális és fizikai kihívások elé állítjuk a csapatot, amelyeken keresztül:
  • felfedezhetik a csapatban rejlő erőforrásokat,
  • csapaton belüli együttműködésük és kommunikációjuk új útjait, lehetőségeit ismerhetik meg,
  • egyéni és csoportos szinten is rengeteget tanulnak a saját és határaikról,
  • felfedezhetik önmaguk és egymás – addig rejtett – erőforrásait, képességeit, arcait,
  • és életre szóló közös élményt szereznek.

További információ:

Expedíciós csapatépítés kiajánló

ÉRZÉKENYÍTŐ MESEMONDÁS ÉS BESZÉLGETÉS

Legrégebbi tevékenységünk a mesemondás: négy budapesti gyermekotthonba visszük el minden egyes héten a mesét és vele azt a hitet, hogy minden jóra fordul. A mesék varázsa, egyetemes bölcsessége azonban nemcsak a gyerekeké. A mese alapvetően felnőtt műfaj (volt), amely képes felszabadítani az elmét és szimbólumai segítségével olyan dolgokat fejezhetünk ki, amiket másképpen nem tudnánk. Mesemondó programunk vezetője, Zalka Csenge Virág olyan történeteket válogatott össze a világ minden tájáról felnőtteknek, amelyek a mai ember számára különösen fontos témaköröket járnak körül:

További információ: