FEJLESZD VELÜNK CSAPATOD!

A Világszép Alapítvány - versenyszférában is jelentős tapasztalatot szerzett - munkatársai egyedi csapatépítő programokat állítottak össze számotokra. Olyan vállalatoknak ajánljuk ezeket a lehetőségeket, amelyek szeretnének kilépni a hagyományos, céges csapatépítések megszokott sémáiból, és a mindennapokból teljesen kiszakadva, paradigmaváltásra inspiráló környezetben fejlesztenék együttműködésüket és kommunikációjukat.

Az alábbi lehetőségeken túl egyéni igényekre szabott csapatépítésekkel és szívesen segítünk nektek. Ezzel kapcsolatban keresd Noémit: kertesz.noemi@vilagszepalapitvany.hu

"Mert a mesék varázsa nem csak a gyerekeké"

Drámapedagógus, tréner és hivatásos mesemondó kollégáinkkal hoztuk létre a Mesés Lélekfrissítőt, amely a mesék örömét és bölcsességét ötvözi csapatépítő és szervezetfejlesztő technikákkal. Ez a program különleges történetek, csoportos feladatok, kreatív, önismereti játékok és egy egyedi helyszín által kiemel a hétköznapokból, lehetőséget kínálva egymás és önmagunk teljesebb megismerésére, kikapcsolódásra és a kreativitás kibontakoztatására.

További információ:

Mesés Lélekfrissítő KIAJÁNLÓ

Tábori élményeinkre és tapasztalatainkra építve hoztuk létre - a versenyszférában is jelentős tapasztalatot szerzett - szervezetfejlesztő és tréner kollégáinkkal Expedíciós csapatépítő szolgáltatásunkat. Az exkluzív, 3 napos, outdoor program során a tapasztalati tanulás eszközeivel olyan mentális és fizikai kihívások elé állítjuk a csapatot, amelyeken keresztül:

• felfedezhetik a csapatban rejlő erőforrásokat,
  • csapaton belüli együttműködésük és kommunikációjuk új útjait, lehetőségeit ismerhetik meg,
  • egyéni és csoportos szinten is rengeteget tanulnak a saját és határaikról,
  • felfedezhetik önmaguk és egymás – addig rejtett – erőforrásait, képességeit, arcait,
  • és életre szóló közös élményt szereznek.

EXPEDÍCIÓS CSAPATÉPÍTÉS KIAJÁNLÓ:

Legrégebbi tevékenységünk a mesemondás: négy budapesti gyermekotthonba visszük el minden egyes héten a mesét és vele azt a hitet, hogy minden jóra fordul. A mesék varázsa, egyetemes bölcsessége azonban nemcsak a gyerekeké. A mese alapvetően felnőtt műfaj (volt), amely képes felszabadítani az elmét és szimbólumai segítségével olyan dolgokat fejezhetünk ki, amiket másképpen nem tudnánk. Mesemondó programunk vezetője, Zalka Csenge Virág olyan történeteket válogatott össze a világ minden tájáról felnőtteknek, amelyek a mai ember számára különösen fontos témaköröket járnak körül:

• A váltott gyerek és a kedves mostoha - Hagyományos mesék rendhagyó családokról
  • A láthatatlan munka: Mesék nőkről, férfiakról, és nemi szerepekről
  • A halász és a delfinek: Mesék emberről és természetről

A mesék olyan témákat közelítenek meg új irányokból, amelyek a munkavállalók mindennapjainak szerves részét képezik otthon és/vagy a munkahelyükön - és segítenek oldani az ezekkel kapcsolatos nehézségeket. Bár komoly témákkal foglalkozunk, a mesék varázsának hála a munkavállalók a mesélésekről lélekben felfrissülve térnek vissza
a mindennapokba. A mesemondás időtartama 15-60 perc, amelyet – igény szerint – tematikus, moderált, facilitált beszélgetés követhet.

ÉRZÉKENYÍTŐ MESEMONDÁS KIAJÁNLÓ: