Táborok

Gyermekvédelemben élő gyerekek és fiatalok számára szervezett táboraink alapja, hogy minden gyerek egyéni érdeklődésének és életkorának megfelelő támogatást kapjon.

Mesemondás

Budapesten 4 otthonba járunk mesét mondani a gyerekeknek heti rendszerességgel, emellett Miskolcon, Nagybarcán, Halmajon, és Gencsapátiban is jelen vannak önkéntes mesélőink.

Mentor program

A gyermekvédelemben felnövekvő, illetve onnan éppen kikerülő gyerekek sokszor nem részesülnek annyi folyamatos, egyéni figyelemben, mint amennyire valóban szükségük lenne. A Világszép Mentorok hosszútávon, rendszeres találkozásokkal, közös programokkal és beszélgetésekkel, az egyéni figyelem megadásával kísérik mentoráltjaikat saját útjukon.

Műhely

Nyári táboraink mellett ősztől tavaszig tartó tematikus műhelyeinkben kórus, dráma és színjásztó, illetve mese-rajz foglalkozásokkal igyekszünk segíteni a gyerekek egyéniségének, tehetségének és készségeinek kibontakozását, valamint fenntartani a hosszútávú, támogató kapcsolatot.

Karrier

Karrier programunk a gyermekvédelmi gondoskodásban élő vagy onnan kikerülő fiatal felnőttek munkavállalását támogatja. Célunk, hogy a fiataloknak gyakorlati tudást és lelki támogatást adjunk, munkaadó partnereinket pedig érzékenyítsük a gyermekvédelem iránt, valamint folyamatos kapcsolattartás segítségével az esetleges nehézségekre közösen találjunk megoldást.