Missziónk

A gyermekvédelemben felnövekvő gyerekek a rendszer sajátosságai miatt kevés folyamatos, egyéni figyelemben részesülnek. Célunk, hogy nálunk mindenki megtapasztalhassa az elfogadó szeretetet, az egyénre szabott figyelmet, és azt, hogy neki is szép és lehetőségekkel teli a világ.

Magyarországon körülbelül 23000 gyerek él gyermekvédelmi gondoskodásban. Mi ÉRTÜK vagyunk.

Fontos számunkra, hogy hosszú távon legyünk jelen a gyerekek és fiatalok életében, biztonságos pontot adva a kiszámíthatatlansággal, bizonytalanságokkal, folytonos változással teli mindennapjaikban. Igyekszünk a fiatalok életkorához, helyzetéhez és céljaihoz illeszkedő, egyénre szabott programokat biztosítani, tevékenységi körünk így nagyon sokrétű. Intézményeink és programjaink által óvodásoktól kisiskolásokon, kamaszokon át a fiatal felnőttekig tudunk hosszútávon kapcsolódni a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekekhez és fiatal felnőttekhez, hogy újra és újra segíthessünk nekik felfedezni magukban a “legszebb szépet”, amiről mély meggyőződéssel hisszük, hogy mindenkiben ott van.