Létra Klub

Sokszínű közösségi terünkben inkluzív szemléletű, egyedi foglalkozások által kínálunk tartalmas időtöltést kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Létra Klubban azért dolgozunk, hogy a hozzánk járó gyerekek és fiatalok önbizalommal teli, magukat jól ismerő, kreatív és felszabadult emberré váljanak. Hiszünk abban, hogy a szabadság és a pozitív megerősítés szárnyakat ad olyan képességek kibontakozásának, amelyekről még nem is tudtunk.

A LÉTRÁBAN SZÁMUNKRA FONTOS

a SOKSZÍNŰSÉG

Építünk arra, hogy mindannyian mások vagyunk. Szeretjük és tiszteljük egymás sokféleségét.

a KAPCSOLÓDÁS

Egymás felé nyitottsággal, odafigyeléssel és megértéssel fordulunk. Együttműködésünk alapja a kölcsönösség és az egyenrangúság.

a FEJLŐDÉS

Kreatív és újító programjaink lehetőséget teremtenek arra, hogy szabadon alkossunk, tapasztalatokon keresztül tanuljunk és saját utunkat járva fejlődjünk.

az ÉLMÉNY

Támogató és bátorító közösségünkben felszabadultan éljük meg a játék és az együttlét örömét.

További részletek: www.letraklub.hu

A Világszép Alapítvány a Klub helyiségeit vállalati és privát rendezvények számára is elérhetővé teszi, ezáltal bővítve forrásait annak érdekében, hogy minél hosszabb távon tudjuk támogatni gyermekvédelmi gondoskodásban élő, és onnan kikerülő gyerekeket, fiatal felnőtteket. Egyedi, rendezvények, tréningek, csoportos foglalkozások és kulturális események megrendezésére alkalmas helyszínünkről bővebben a RENDEZVÉNYEK oldalon olvashat.