Légy te is Világszép önkéntes!

ÖNKÉNTES MENTOR PROGRAM 2019

Újabb lelkes, elkötelezett mentorokat keresünk, hogy még több gyermekvédelemben élő fiatal tapasztalhassa meg a Világszép figyelem, elfogadás és gondoskodás különleges élményét.

Mentoraink nyitott, pozitív egyéniségek; gondolkodásuk megoldásközpontú; rugalmasan reagálnak egyéni igényekre és helyzetekre; mindemellett aktív tagjai színes, kreatív, önfejlesztő mentorközösségünknek. A Világszép mentorok az alapítványhoz való csatlakozáskor vállalják, hogy legalább egy éven keresztül nagyjából havi négy órát vagy hetente egy órát a mentoráltjukkal töltenek.

Mentorainknak rendszeres csoportos és egyéni konzultációs lehetőséget, különböző közösségépítő programokon való részvételt, és jó hangulatú, támogató közösséget biztosítunk.

Ha te is szeretnél arra az izgalmas önismereti útra lépni, melynek során az önkénteseink és a gyerekek együtt fedezik fel magukban és egymásban a „legszebb szépet”, akkor szeretettel várjuk jelentkezésedet alapos, sokrétű felkészítő képzésünkre, melynek elvégzése feltétele a mentorainkhoz való csatlakozásnak.

Az idei, ősszel induló KÉPZÉS DÁTUMAI: OKTÓBER 5-6. (Budapest) és OKTÓBER 26-27. (Paloznak). A képzésre való jelentkezéshez minél hamarabb, de legkésőbb 2019. AUGUSZTUS 20-ig juttasd el ÖNÉLETRAJZODAT és MOTIVÁCIÓS LEVELEDET a borsos.rita@vilagszepalapitvany.hu e-mail címre.

Ha szeretnél többet megtudni a Világszép Alapítványról, az önkéntességről, vagy kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, keress minket bátran a 70/366-2978-as telefonszámon!