Projektek

Alapítványunk stabil működéséhez elengedhetlenek azok az adománygyűjtő projektek, amelyek egy-egy ügy, vagy cél érdekkében jönnek létre.

A Világszép Alapítvány stabil működéséhez elengedhetetlenek azok az adománygyűjtő projektek, amelyek egy-egy ügy vagy cél érdekében jönnek létre.

2019-es adománygyűjtő kezdeményezéseink

Mese-illat-adomány 2019

Feller Adrienne és az Panarom, illetve a Villa Bagatelle támogatásával 2019. decemberében minden adományozónknak, aki legalább 8500 forinttal támogatta alapítványunkat, egy mese-illat szelencét ajándékoztunk, amely egy egyedi Panarom illóolajat és egy mesét alapítványnuk mesetárából. A kezdeményezésnek köszönhetően befolyt adományok alapítványunk krízis alapjába kerülve nehéz élethelyzetben lévő, gyermekvédelmi gondoskodásban élő, vagy onnan épp kikerülő gyerekeknek segít 2020-ban olyan problémák megodásában, mint például a lakhatási kérdések, a mentális nehézségek. A krízis alap 2020-as tevékenységéről részletesen következő szakmai beszámolónkban adunk majd jelentést.

Villa Szívek 2019

Partnerünk, a Villa Bagatelle segítségével már harmadik éve tudjuk személyre szóló karácsonyi jándékokkal meglepni a velünk együttmáködő egyik vidéki gyermekotthon lakóit. A Bagatellini karácsonyfájáról leakasztható mézeskalács szívek mindegyike egy karácsonyi ajándék kívánságot rejt. A vásárlók beszerzik és becsomagolják az ajándékot, majd leadják a Bagatelliniben. Az így összegyűjtött csomagokat a Villa Bagatella közvetlenül juttatja el a gyermekotthonokban élő gyerekeknek.