Bérelj ki minket!

A Világszép Alapítvány budapesti és paloznaki központja egyaránt alkalmas vállalati vagy privát rendezvények, csapatépítések, képzések, workshopok, kulturális események megtartására. Különösen azoknak a cégeknek ajánljuk ezeket a helyszíneket, akik szeretnének kilépni a fenti programok megszokott sémájából, ezért különleges hangulatú helyszínnel és lehetőségekkel inspirálnák munkavállalóikat.

A paloznaki Meseközpont épületeiben és kertjében számos közösségi tér ad lehetőséget csapatépítő, szervezetfejlesztő programok megvalósítására. Bár a komplexum szinte minden pontjáról páratlan balatoni panoráma tárul elénk, a paloznaki létesítmény legegyedibb hangulatú helyisége az ún. Babzsákos Terem, amely végtelenbe nyúló kilátással ad szárnyakat a kreativitás, a szabadságérzet, a felszabadult együttlét kibontakozásának. Az Óperenciás épület hatalmas étkezője közös reggeliken, ebédeken, vacsorákon túl az aktív kikapcsolódás helyszíne is (ping-pong asztallal, csocsóval, társasjátékokkal). Az 1 hektáros, gondozott, dús növényzetű parkot patak szeli át, partján padokkal, pergolával. Programjaink során mindig nagy népszerűségnek örvend Madárházunk, ahol számos madárfaj életébe tekinthetnek be a vendégek madárgondozónk segítségével. Az itt töltött idő lehetőséget ad önmagunk és egymás mélyebb megismerésére is. A madarak mellett a Meseközpont bájos törpekecskéi is képesek bármilyen programot vidámmá varázsolni! A helyszín lehetőséget ad az elvonulásra, a meghitt természeti környezet mellett azonban központunk közelében kiépült infrastruktúra, számos további kikapcsolódási lehetőség (borospince, étterem, strand, kalandpark, erdei túraútvonal és kilátó) található. Paloznaki ingatlanunk 29 fő számára tud szállást biztosítani és változatos tereket ajánlani a közös programokhoz.

Hűvösvölgyi úti központunk sport és színházteremmel, szabadtéri amfiteátrummal, csapatos főzésre is alkalmas tankonyhával, egybenyitható és szeparálható közöségi terekkel kínál különleges lehetőséget azoknak, akik a megszokottól eltérő helyszínt keresnek céges rendezvényeikhez, vagy életük egy fontos eseményéhez.

További részletekért kattints a lenti kiajánlókra, és/vagy fordulj bizalommal Horváth-Kertész Noémi adományszerző és kommunikációs munkatársunkhoz: kertesz.noemi@vilagszepalapitvany.hu

Tégy jót - egy jó helyen: PALOZNAK

Tégy jót - egy jó helyen: BUDAPEST, Létra Klub