Támogass mesével!

Zalka Csenge Virág, alapítványunk mesemondó programjának vezetője különleges mesecsokrokat válogatott össze nektek! A mini-könyvek ingyenesen letölthetők, ám ha lehetőséged van rá, kérünk: támogass minket adománnyal, hogy fenntarthassuk gyermekotthonban élő gyerekeket segítő programjainkat. Nagy szükségünk van most a segítségedre ahhoz, hogy ebben a nehéz időszakban is a gyerekekkel maradhassunk és továbbra is biztos pontot jelenthessünk az életükben.
Ha szeretnéd negyedévente megkapni meseszakértőnk válogatását, válj rendszeres adományozónkká. A havi rendszerességű adományozást szintén itt tudod beállítani, a megjegyzés rovatban tüntesd fel: "mesetarisznya"!

Mesetarisznya kicsiknek (3+)

Mesetarisznya nagyoknak (10+)

Miért mesélünk?

A mesemondás tizedik éve jelenti szívét lelkét a Világszép Alapítvány gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeket támogató tevékenységének. Az élőszavas mesélés számunkra híd a gyermekotthonokban cseperedő gyerekekhez, a rendszeres látogatások pedig lehetőséget kínálnak arra, hogy biztos pontot jelenthessünk folyton változó életükben. Programunk önkéntesei minőségi időt töltenek a gyerekekkel, nyitott odafigyeléssel igyekeznek meghitt, örömteli pillanatokat csempészni kicsik és nagyobbak mindennapjaiba, a mesékkel együtt pedig elvinni nekik azt az üzenetet, hogy "a végén minden jóra fordul". Úgy gondoljuk, erre a hitre, ősbizalomra most minden eddiginél nagyobb szükség van, ezért szeretettel nyújtjuk át nektek meseválogatásunkat.