Tárgyi adomány

Most nem találkozhatunk a gyerekekkel, akik a legfontosabbak számunkra - de online tartjuk a kapcsolatot, és sok téren segítünk, ahogy tudunk. Igyekszünk "világszép" pillanatokat varázsolni a gyermekotthonok falai közé! Sokféle tárgyi adomány szükséges ehhez - amelyekkel lehet, hogy épp te tudsz most segtteni nekünk!

LAPTOP, ROUTER, TELEFON
Ahhoz, hogy mentoraink és munkatársaink továbbra is biztos pontot jelenthessenek a gyerekek életében, illetve a gyerekek eleget tudjanak tenni iskolai feladataiknak, sajnos több gyermekotthonban még nem áll rendelkezésre, vagy igencsak hiányos a technikai háttér. A tanuláshoz, kapcsolattartáshoz jelenleg a következő eszközökre van hatalmas szükség:
routerek – lehetőleg mobilinternettel
- laptopok / számítógépek tanuláshoz
- mobilinternettel rendelkező okostelefon kapcsolattartáshoz.

TÁPSZER ÉS PELENKA
Egy vidéki gyermekotthon partnerünk legkisebb lakóinak pedig sürgősen szüksége lenne tápszerre és pelenkára az alábbi listáról:
Lactogen Harmony 0+
- Beba HA optipro
- Milumil HA optima
- Beba koraszülött tápszer
- Milupa 1
- Pelenkából bármilyen méret, kivéve a koraszülötteknek való.

VÉDŐFELSZERELÉS
Tudjuk, hogy mindenütt hatalmas a hiány maszkokból, gumikesztyűből – ez sajnos a gyermekotthonokban is így van. A koronavírus veszély mellett több otthonban most nátha és influenza dönti ágyba az összezárt gyerekeket – fontos lenne, hogy a még egészségesek, főként az emberfeletti munkát végző nevelők egészségesek is maradjanak. Maszkokra, gumikesztyűre van szükség - sürgősen.

Ha neked van otthon vagy az irodádban a fentiek közül bármi, amit már/épp nem használsz, keresd kolléganőnket: Pataki Melinda pataki.melinda@vilagszepalapitvany.hu
Ha pénzadománnyal támogatnád a fentiek beszerzését, kattints ADOMÁNYOZÁS oldalunkra.
KÖSZÖNJÜK,HOGY SEGÍTESZ!