Így segíthetsz

adományozz nekünk!

Egyszeri vagy rendszeres adomány, mindkettő hatalmas segítség. Rendszeres adományod  számunkra biztonság és kiszámíthatóság. Lehetőség, amivel tervezni tudunk, amire számíthatunk és építhetünk. Utalással vagy bankkártyával fizetnél?

Legyél az önkéntesünk!

Mentor vagy mesemondó programunkban várjuk csatlakozásod önkéntesként.
Négynapos képzést után legalább egy évre kérjük elköteleződésed világszép értékeink és gyerekeink mellett.
Mi lenne a feladat?

Bérelj nálunk helyszínt!

Budapesti és paloznaki központunk is alkalmas vállalati vagy privát rendezvények,  képzések, kulturális események megtartására. Fizesd nekünk azt a bérleti díjat, amit a költségeid közé beterveztél.
Milyen feltételekkel?

Ajánld fel
adód 1 %-át!

Személyi jövedelemadód 1 százalékának segítségével mi olyan gyerekeknek adunk egyéni figyelmet és elfogadó szeretet, akiknek erre a legnagyobb szükségük van. Neked csak 1% – neki 1 ember, aki csak rá figyel.
Hogyan rendelkezz erről?

Fejleszd velünk csapatod!

A versenyszférában is tapasztalatot szerzett munkatársaink sok olyan módszert alkalmaznak, melyek remekül alkalmazhatók vállalati csapatok együttműködésének, kommunikációjának fejlesztéséhez is. Hogyan?

Vállalati együttműködés

Hiszünk a partnerségben.  Rengeteg ötlet van a fejünkben arra, hogyan tudunk egy vállalattal kölcsönösen értéket teremteni egymás számára. Mivel szeretjük ezeket az adott cégre szabni, itt csak néhány példát mutatunk. Beszélgessünk!