Így segíthetsz

Magánemberként vagy vállalatként számos módon kapcsolódhatsz hozzánk és ajánlhatod fel segítségedet. 

Adományozz!

Egyszeri vagy rendszeres adomány – mindkettő hatalmas segítség. Rendszeres adományod számunkra: biztonság és kiszámíthatóság. Lehetőség, amivel tervezni tudunk, amire építkezni lehet.

Legyél az önkéntesünk!

Alapítványunk két fő tevékenysége, a mesemondás és a mentor program kapcsán csatlakozhatsz hozzánk önkéntesként – legközelebb 2021. nyár végén. Mit jelent a világszép önkéntesség?

Bérelj nálunk helyszínt!

A Világszép Alapítvány budapesti és paloznaki központja egyaránt alkalmas vállalati vagy privát rendezvények, csapatépítések, képzések, workshopok, kulturális események megtartására.

Fejleszd velünk csapatod!

Versenyszférából civil térbe lépett munkatársaink számos olyan módszert alkalmaznak mindennapi tevékenységeink során, amelyek nagyszerű lehetőséget kínálnak a vállalati csapatok együttműködésének, kommunikációjának fejlesztésére. Hogyan?

Ajánld fel adód
1 %-át!

Személyi jövedelemadód 1%-ának segítségével mi olyan gyerekeknek adunk egyéni figyelmet és elfogadó szeretet, akiknek a legnagyobb szüksége van erre. Neked csak 1% – neki 1 ember, aki csak rá figyel.

Támogass tárgyi adománnyal

Te már csak kerülgeted, másnak kincset jelenthet. Korlátozottan és célirányosan, de a tárgyi adományok is nagy segítséget jelentenek munkánk során. Megmutatjuk, milyen dolgokkal segíthetsz, a tovább gombra kattintva.

Vállalati együttműködés

Hiszünk a partnerségben, ezért rengeteg ötlet van a fejünkben arra vonatkozóan, hogyan tudjuk egy vállalattal kölcsönösen segíteni egymást. Mivel szeretjük ezeket az adott égre szabni, itt csak néhány példát mutatunk. Beszélgessünk!