TÉGY JÓT - EGY JÓ HELYEN!
Bérelj nálunk helyszínt

Alapítványunk 2 ingatlannal rendelkezik (Budapesten a II. kerületben, valamint a festői szépségű Balaton-felvidéken), amelyeket szabad kapacitásaink függvényében vállalati rendezvények helyszíneként bérbe adunk. Különösen azoknak a cégeknek ajánljuk központjainkat és termeinket, akik szeretnének kilépni a csapatépítések, képzések, workshopok, szervezetfejlesztő programok megszokott sémájából, ezért különleges hangulatú helyszínnel és lehetőségekkel inspirálnák munkavállalóikat. A bérleti díjakat 100 %-ban állami gondoskodában élő gyerekek támogatására forgatjuk vissza, így nagy szeretettel várunk minden olyan vállalati kollektívát, akik programjaik megszervezése során örömmel helyezik előtérbe a társadalmi felelősségvállalás felemelő érzését is.

Paloznaki központunk nyári táboraink helyszíne, ahol állami gondoskodásban élő gyerekeink megélhetik a nyugalmat, biztonságot, elfogadó szeretetet és egyéni figyelmet.

Budapesti központunkban 2019. tavaszán egyedülálló, inkluzív közösségi teret hoztunk létre, ahol gyermekotthonból és családból érkező gyerekek együtt fejlődhetnek innovatív szabadidős foglalkozásokon. Alapítványunk úgy szeretné fenntarthatóvá tenni a Létra Klub nevet viselő közösségi terét, hogy helyiségeit vállalati események (rendezvények, képzések, workshopok, tréningek, élményfőzés…stb.) számára is megnyitja.

meseközpont paloznak

Csapatépítés, tréning, szervezetfejlesztés, elvonulás,  vállalati outdoor programok

létra klub
budapest