Vállalati együttműködés

Számos egyéni, kreatív ötletünk és javaslatunk van arra, ha vállalatként szeretnétek támogatni gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeket segítő programjainkat. Az alábbiak csak példák. Ha úgy érzed, szívesen kapcsolódnátok hozzánk munkatársaiddal, Horváth-Kertész Noémi adományszervezési és kommunikációs vezetőnk várja emailed, hívásod: kertesz.noemi@vilagszepalapitvany.hu

TÁMOGASS MINKET TERMÉKED BEVÉTELÉNEK EGY RÉSZÉVEL

Ha egy terméked bevételének egy bizonyos százalékával támogatsz minket, azzal nem csupán rajtunk keresztül segíted a gyermekotthonban élő gyerekek ügyét, de vásárlóidon keresztül szélesebb körben is felhívhatod az emberek figyelmét a gyermekvédelem fontosságára és a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek helyzetére.

KREATÍV SZPONZORÁCIÓ

Másképp segítenél nekünk? Ha megosztod velünk, számodra mi volna a fontos az együttműködésünk során, egyedi, kreatív szponzorációs lehetőségeket dolgozunk ki számodra. A részletekért keresd Noémit a kertesz.noemi@vilagszepalapitvany.hu címen, vagy a +36706783939-es telefonszámon.