Horváth-Kertész Noémi

adományszervezési és kommunikációs vezető

Állatorvosnak készültem, végül kommunikációs szakember lettem. Imádom a szakmám és a mai napig is sok izgalmat, kihívást jelentenek számomra a feladataim, de a korábban állatorvosnak készülő, segítő-gyógyító lelkem számára ez mégis kevés volt. Médiában szerkesztőként, újságíróként, multinacionális vállalatoknál kommunikációs és marketing, majd a vendéglátás vizeire evezve sales és marketing menedzserként, vezetőként dolgoztam. Szerettem – és mindig hiányzott valami. Arra vágytam, hogy a munkámmal embereknek segíthessek, és általa jobbá váljon a világ, amelyben élünk. Az útkeresés során először mentálhigiénés segítő szakember végzettséget szereztem, majd a versenyszférából elkezdtem “alagutat ásni” a non-profit felé. 2018 nyarán csatlakozhattam a Világszép csapathoz. Úgy érzem, itt végre megtaláltam azt a helyet, ahol a munkám és minden eddigi tapasztalatom egy igazán fontos célt támogathat.

Ha felvennéd velem a kapcsolatot, a kertesz.noemi@vilagszepalapitvany.hu email címen, vagy a +36706783939-es telefonszámon érsz el.