Tarcsa Tímea

szakmai vezető – egyéni figyelem program

Kanyargós utat járva találtam meg a hivatásom: zenésznek indultam, művészettörténetre váltottam, végül történelemtanár és család- és gyermekvédő lett belőlem. A Világszép Alapítvánnyal egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg, és már akkor csodálattal tekintettem az itt zajló munkára. Örömmel tölt el, hogy 2016 óta Világszép munkatársaként támogathatom az alapítvány küldetését. Jelenleg az alapítvány egyéni figyelemre fókuszáló programjaiért felelek, a Mentor- és a Karrierprogram szakmai vezetője vagyok. Feladatom, hogy támogassam önkéntes mentorainkat, megoldást keressek a krízisben lévő Világszép fiatalok problémáira, valamint, hogy elősegítsem a legidősebb Világszép fiatalok munkavállalását. Fontos számomra, hogy a velünk kapcsolatban álló gyerekekkel minél több időt töltsek, ezért nyaranta rendszeresen táboroztatok, illetve találkozókon, foglalkozásokon is részt veszek. A munkám nagyon mozgalmas és változatos, mindig új helyzetek elé állít, amit nagyon élvezek.