Varga Debóra

szakértő mentor

Pszichológiát és andragógiát tanultam az ország napfényes városaiban, Szegeden és Pécsen. Munkatapasztalatot különböző területeken gyűjtöttem. Az évek során rendezvényeket szerveztem, belekóstoltam a kutatás területébe, majd évekig képzési és szervezetfejlesztési tanácsadóként dolgoztam. A szívem viszont mindig a gyerekek felé húzott, így végül pszichológusként a gyermekvédelmi szakellátás területén kezdtem el dolgozni. Innen hozott az utam a Világszép Alapítványhoz, aminek értékeit és céljait tényleg sajátomnak érezhetem.

Az Alapítvány egyéni figyelemre fókuszáló Mentor programjának keretében igyekszem segíteni a Világszép fiatalokat. Mentorként hosszabb távon személyes figyelemmel kísérem és segítem a gyerekeket, felmerülő krízishelyzetek megoldásánál nyújtok segítséget, valamint önkéntes mentorainkat támogatom. Nyáron pedig táborainkban van lehetőségem a gyerekekkel még több közös élményt gyűjteni.