Vállalati együttműködés

Számos egyéni, kreatív ötletünk és javaslatunk van arra, ha vállalatként szeretnétek támogatni a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeknek kialakított programjainkat. Az alábbiak csak példák. Ha úgy érzed, szívesen kapcsolódnátok hozzánk munkatársaiddal, Horváth-Kertész Noémi adományszervezési és kommunikációs vezetőnk várja emailed, hívásod: kertesz.noemi@vilagszepalapitvany.hu, +36706783939)

TÁMOGASS MINKET TERMÉKED BEVÉTELÉNEK EGY RÉSZÉVEL

Ha egy terméked bevételének egy bizonyos százalékával támogatsz minket, azzal nem csupán rajtunk keresztül segíted a gyermekotthonban élő gyerekek ügyét, de vásárlóidon keresztül szélesebb körben is felhívhatod az emberek figyelmét a gyermekvédelem fontosságára és a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek helyzetére.

KREATÍV SZPONZORÁCIÓ

Másképp segítenél nekünk? Ha megosztod velünk, számodra mi volna a fontos az együttműködésünk során, egyedi, kreatív szponzorációs lehetőségeket dolgozunk ki számodra. A részletekért keresd Noémit a kertesz.noemi@vilagszepalapitvany.hu címen, vagy a +36706783939-es telefonszámon.