Korábbi adománygyűjtő programjaink

2020-as adománygyűjtő kezdeményezéseink

Egy ember – aki csak rá figyel

Mentor programunk bővítésének pénzügyi feltételeit az Adjukössze.hu oldalon, 2021. novemberében indított adománygyűjtő kampány által teremtettünk meg. A 60 napon át tartó adománygyűjtés, amely a kitűzött 1 500 000 Ft helyett 1 635 300 Ft-ot eredményezett, lehetőséget ad nekünk arra, hogy 2021-ben további 11 gyermekotthonban élő gyereknek/fiatalnak biztosíthassunk saját mentort.

Fogyatékkel élő mentoráltunk következő évi lakhatásának és megélheségének költségét az Adjukössze.hu platformon, közösségi adománygyűjtéssel teremtettük meg:

Eredetileg 720 000 forintot szerettünk volna összegyűjteni mentorálunk számára, amely lakhatásának 1 lves költségét fedezte volna, de hála annak a 83 nagylelkű támogatónak, aki Brigi mellé állt adományával, végül 1 085 000 Ft-ot sikerült összegyűjtenünk mentoráltunk számára, ami másfél éves lakhatási költséget biztosít számára.

Villa Szívek 2020

Partnerünk, a Villa Bagatelle segítségével már negyedik éve tudjuk személyre szóló karácsonyi ajándékokkal meglepni a velünk együttműködő otthonok lakóit. A Brótpékség karácsonyfájáról leakasztható mézeskalács szívek mindegyike egy karácsonyi ajándék kívánságot rejt. A vásárlók beszerzik és becsomagolják az ajándékot, majd leadják a pultnál. Az így összegyűjtött csomagokat a munkatársaink juttatták el a gyermekotthonokba. Idén budapesti gyermekotthonaink lakóinak szereztünk örömet a személyre szóló ajándékokkal, amelyben a Villa Bagatelle és a Brót pékség vásárlói mellett a Signal Iduna Biztosító munkatársai segítettek nekünk, akik egy teljes gyermekotthon gyerekeinek kívánságait teljesítették. Ezúton is nagy köszönet nekik a segítségért!

Köszönjük a támogatásotokat!

2019-es adománygyűjtő kezdeményezéseink

Meseillat-adomány 2019

Feller Adrienne és az Panarom, illetve a Villa Bagatelle támogatásával 2019. decemberében minden adományozónknak, aki legalább 8500 forinttal támogatta alapítványunkat, egy mese-illat szelencét ajándékoztunk, amely egy egyedi Panarom illóolajat és egy mesét alapítványnuk mesetárából. A kezdeményezésnek köszönhetően befolyt adományok alapítványunk krízis alapjába kerülve nehéz élethelyzetben lévő, gyermekvédelmi gondoskodásban élő, vagy onnan épp kikerülő gyerekeknek segít 2020-ban olyan problémák megodásában, mint például a lakhatási kérdések, a mentális nehézségek. A krízis alap 2020-as tevékenységéről részletesen következő szakmai beszámolónkban adunk majd jelentést.

Villa Szívek 2019

Partnerünk, a Villa Bagatelle segítségével már harmadik éve tudjuk személyre szóló karácsonyi jándékokkal meglepni a velünk együttmáködő egyik vidéki gyermekotthon lakóit. A Bagatellini karácsonyfájáról leakasztható mézeskalács szívek mindegyike egy karácsonyi ajándék kívánságot rejt. A vásárlók beszerzik és becsomagolják az ajándékot, majd leadják a Bagatelliniben. Az így összegyűjtött csomagokat a Villa Bagatella közvetlenül juttatja el a gyermekotthonokban élő gyerekeknek.